Dada ATELIER.kg 👋 hallo ATELIER dada

We weten het … niemand ligt er wakker van - en we zijn zelf altijd de eerste om dat aan onze klanten te vertellen -, maar we kunnen er niet onderuit. Al was het maar om boekhoudkundige, juridische, fiscale en andere praktische redenen …

ATELIER.kg is ATELIER dada geworden

Met die naamsverandering benadrukken we wat jullie al lang wisten. Dat we al lang niet meer alleen Kelly & Geert niet in Kirgizië zijn, maar de voorbije maanden met de hulp van Els - die ondertussen zelfs medevennoot 👏 is - en Stijn (en onze klanten natuurlijk) onze werkplaats voor verhalen & creatieve strategieën verder uitgebouwd hebben. Tot wat het is vandaag: een plek - in Dok Noord in Gent - waar je terecht kan met gelijk welke moeilijke communicatie- of marketing uitdaging of vraag. Wij lossen en volgen ze wel voor je op.

dada is daarbij meer dan een 👋 naar de gelijknamige kunstbeweging

Je weet wel, de stroming die na de Eerste Wereldoorlog komaf maakte met de hautaine elite die de normen uitzette. Waar Marcel en Suzanne Duchamp, Man Ray, Sophie Taeuber, Hannah Höch, Max Ernst, Theo Van Doesburg, Paul Van Ostaijen … toe behoorden. Die verder in stijl niets met elkaar gemeen hadden, behalve het feit dat ze hun eigen goesting wilden doen. Dat ze zich niet bij de heersende normen wilden neerleggen en zich groepeerden rond een aantal principes in een manifesto. Klinkt herkenbaar?

digitaal anders denken & aanpakken

Dat is hoe wij dada naar onze realiteit vandaag vertalen. Als antwoord op de standaardisering waarmee de digitalisering alsmaar meer gepaard lijkt te gaan. Elke Tiktok ziet er hetzelfde uit. Elke website heeft dezelfde template. Elke start-up hetzelfde businessmodel. In onze werkplaats kan je juist terecht als je geen standaard antwoord wil, maar een dat op maat, met vakmanschap en voor samen - in co-creatie - met jou gecreëerd werd. 

En de tools die we daarvoor ter beschikking hebben, zijn nu quasi onuitputtelijk: van branding, storytelling, merkstrategie … over business strategie, project & marketing management … tot digitale strategie, on- en offline marketing & creatieve campagnes op radio, tv, social … Maar het allerbelangrijkste is en blijft ❤️ Alles met liefde.

Echt waar, we kunnen hier uren over vertellen. Benieuwd? Of zelf veel te vertellen? Kom gerust eens langs 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd