Dansen is het beste ne-twerken (heb je ‘m 😉😉😉)

Wat je met plezier doet, doe je altijd beter. Daarom maken we bij ATELIER ook graag tijd voor eigen projecten. Dit is er eentje dat ons Els nauw aan het hart ligt …

Want blame it on corona, maar Els heeft al heel lang zin om nog eens ‘een goed danske te placeren’. Alleen, na een lange werkweek om middernacht in de rij van de Charlie gaan staan? ‘Sorry gasten, dat is er echt over …’ 

Dus, voor iedereen die geen slaapkater wil overhouden aan een avondje dansen organiseert ATELIER samen met Els het … 

‘ALLES MET LIEFDE DANSFEEST’

Op vrijdag 29 april 2022, in Feestzaal Partizan van Bar Oswald, palmen we de dansvloer al in vanaf 20 uur. En we komen er niet meer af voor er een  halve eeuw muziek onder onze voeten is gepasseerd: 

  • we starten rustig (nou ja 😉) met van 20 uur tot 21 uur de jaren ‘60
  • om 21 uur tot 22 uur swingen we naar de jaren ‘70
  • van 22 uur tot 23 uur schakelen we over op de beats van de jaren ‘80
  • zodat we van 23 uur tot 24 uur het geluid van de jaren ‘90 door de boxen kunnen laten knallen
  • na middernacht is het al 2000 en later wat de klok slaat (zodat ook de volgende generatie ATELIER hun eerste pasjes op de dansvloer kunnen wagen …)

Aan de knoppen: DJ Tom Mazzel van Radio Plus

Want Els is al sinds jaar en dag fan van Radio Plus: het verborgen pareltje op fm of DAB+ waarvoor je wel naar Gent moet rijden om te kunnen meeluisteren. 

Kortom, herken je je in Els en heb je ook nog eens zin in een avondje dansen zonder compromissen of slaapkater? Aarzel dan niet langer en verzilver je ticket voor het ‘ALLES MET LIEFDE DANSFEEST’.

👉 voor al je tickets & dansmoves

En breng gerust je oma, lief, nonkel, bestie of je tienerzoon mee … want op dansen staat geen leeftijd en al zeker geen uur 😉

PS. Dit is een dansfeest zonder winstoogmerk. Wij vinden dat het iedereen zijn recht is om eens een goed danske te placeren, zonder een slaapkater de dag nadien. Maar omdat wij er ook geen financiële kater aan over willen houden, vragen we je een kleine vloerbijdrage van 5 euro. En voor 15 euro doneren we 10 euro aan hulp voor Oekraïne en krijg je van ons een heuse VIP behandeling: een gratis drankje én bijhorend plaatje naar keuze.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd