#Onstente 21 juni 2021

‘Je hebt er die dromen van reizen en je hebt er die reizen in hun dromen,’ zei Kelly. 

‘Soms moet je gewoon eens zot doen om veel gelukkiger te zijn,’ antwoordde Geert.

Dat is precies waarom wij vorig jaar deze tijd vertrokken op een rit waarvan we de weg wel kenden, maar niet de bestemming (zie Busendipity) - nog altijd niet trouwens, al lijkt het ondertussen wel al wat duidelijker. 

Want dan ontmoet je mensen waarvan je nooit had gedacht dat je ze zou ontmoeten - 👋 Jolien, Kris, Glenn, Claire, Joren, Kevin, Jan, Morgane, Els, Aly, Bruno, Michael, Bernard, Silke, Maarten, Anneleen, Alida, Alain, Marc, Arnoud ... 

En dan leer je dingen waarvan je nooit had gedacht dat je ze nodig had - cashflowplanning hallo?!

Maar vooral, dan ontsnap je even aan die (filter)bubbel die je altijd en overal omringt - dit jaar zelfs meer dan ooit.

En dat is nodig. Want het is voor iedereen een zwaar jaar geweest: 

  • omdat je iets nieuws bent begonnen en alle begin is moeilijk. 
  • omdat je van richting veranderd bent en ook alle eindes zijn moeilijk. 
  • omdat je het bedrijf of de organisatie rondom je, inclusief je collega’s, hebt zien digitaliseren op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden en daardoor in niets meer lijkt op voorheen.
  • omdat er van alles gebeurd is, waar je geen controle meer over had en je niets anders kon dat dat laten gebeuren.
  • omdat je beseft hebt dat je de toekomst nog minder kan controleren.

Ook voor ons.

En dan moet je je gewoon eens uit je tent laten lokken.

Dus zal je ATELIER.kg deze zomer niet opnieuw zien rondrijden in een Volkswagen busje met ‘Alles met liefde’ op. Maar slaan wij op 21 juni 2021 in de plaats daarvan onze tent op in Oostende - Onstente, snap je’m? - om er met evenveel liefde door @leslie_saurus en @desmet.thijs een boodschap op te laten tekenen.

(En laat dat op zich al het zien waard zijn, want de tent in kwestie is een Autentic Major Bell 5.2 Turmeric die we kochten om te bewijzen dat we zelf altijd de allergrootste fan zijn van onze klanten.)

Welke boodschap? Dat mag je zelf komen ontdekken. 

> Je komt wanneer het je past, maar reserveer voor de veiligheid hier je strandstoel.

Dus of je nu een koffie wil voor je naar bureau vertrekt, een babbel als lunch, een tussendoortje met je voeten in het zand of samen met een glas wijn van de ondergaande zon wil slurpen. Of je nu op een idee zit te broeden om je project naar het volgende level te krijgen en er eens met ons of iemand anders in ons netwerk over wil sparren. Of je gewoon nood hebt aan een omweg 

en een beetje poëzie …

Op de langste dag van het jaar vind je ons tussen zonsopgang en zonsondergang op het strand van Oostende, aan de Halvemaandijk 4. Kom langs en wij reizen graag een eindje met je mee.

#Onstente is een project van ATELIER.kg mogelijk gemaakt met de hulp van Worldoftents.group, Kunst i.p.v. Kussen, de Stad Oostende, Ostend Sailing Beach Club & The Golden Sturgeon.Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd