#Onstente in Gent

Aan mooie verhalen komt liefst geen eind, maar bij ATELIER.kg ronden we ze wel graag in schoonheid af. Daarom breien we een vervolg aan #Onstente. Op 17 september 2021 in Dok Noord. Kom je ook?

Herinner je je 21 juni nog? Waarschijnlijk niet. Want al kozen we dan de langste, jammer genoeg was het ook een van de slechtste dagen van het jaar om onze Autentic Major Bell 5.3 op te zetten en aan de wereld te tonen. 

(Toegegeven: 13 tot 15 juli in de Ardennen was helaas nog veel catastrofaler en daardoor dus ook terecht memorabeler geweest. Maar toch … )

Ons verhaal, de Posca-stiften, de tekenaars, de lekkere garnaalkroketten, de strandpiketten en onze zonnecrème … ze lagen allemaal klaar. Alleen de stormwind wou niet gaan liggen.

Niet dat dit ons ervan weerhouden heeft om er een gezellige dag van te maken. Met op de achtergrond een knetterend haardvuur  en het geroezemoes van onze die-hard fans en nog enkele binnengewaaide bezoekers, werd het tentzeil over de grond gedrapeerd en geïllustreerd. 

Zestien uur lang kwam de verhaallijn over het Kleine meisje en de Reus langzaam hoofdstuk per hoofdstuk tot leven, onder het vakkundige oog en vingers van @leslie_saurus en @desmet.thijs

Helaas, zonder tot op vandaag het eindresultaat te hebben kunnen aanschouwen. Zij niet en wij ook niet. Want dat kan alleen door de tent echt op te zetten. (En onze agenda bleek deze zomer al even wispelturig als het Belgische zomerweer.)

Tot nu. Want op 17 september 2021 - weer of geen weer - zetten we ze op.

In Gent!

En ook nu halen we weer al onze gastvrijheid uit de kast. Kom dus gerust tussen 9 en 19 uur een kijkje nemen.

Je vindt ons op het mooie binnenplein van Dok Noord, rechtover Hal 16 en - SCOOP 😉 - vlakbij ons nieuwe kantoor. Zo kan je meteen allebei eens zien. Kwestie van de zaken dit keer zeker niet onafgerond te laten.

Tot dan?

Kelly & Geert en Els

 

PS: Teveel onafgeronde verhaallijnen in je eigen agenda om tot in Gent te komen, maar je weet een mooie plek waar we Onstente en ons verhaal nog kunnen neerzetten? Laat het ons weten en we komen graag langs voor een persoonlijke demo en fotoshoot.

1 reactie

Andy Vlaeminck

Wij komen !!!!!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd