Wij zijn een nieuw-samengesteld bedrijf

Exact een jaar geleden op 23 augustus 2021 zaten we bij de notaris om de oprichtingsakte van ATELIER.kg te tekenen. Bijna was het op het laatste moment niet doorgegaan. De man van de bank had ons één papier te weinig meegegeven. Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer het voorbije jaar dat we ‘Kafkastress’ ervaarden - de angst om bij gebrek aan exact het juiste papier op onze stappen te moeten terugkeren.

Maar goed, het helpt als je een notaris hebt die ook alles met liefde doet en twee telefoontjes later mochten we toch officieel voorgelezen worden en tekenen.

Fast forward naar een jaar verder. Opnieuw zetten we onze handtekening. Dit keer onder de dienstverleningsovereenkomst van Els De Troch (eigenlijk vooral om haar leasingcontract in orde te kunnen maken - hopelijk is dat voldoende - opnieuw Kafkastress …). En daarmee is officieel een nieuw hoofdstuk aangebroken in het verhaal van ATELIER.kg. Onze verhalen en creatieve strategieën schrijven we voortaan niet meer met z’n tweeën maar met z’n drieën. 

Business Serendipity

Of dat volgens het plan was (dat we een jaar geleden bij de notaris neerlegden)? Nee, niet echt. Echt niet eigenlijk. 

Els was toen nog aan de slag bij Duke & Grace en had zelfs net de nieuwe uitdaging van Head of Sales & Business Development aangenomen. De kroon op een mooie carrière als achtereenvolgens marketing manager bij Makro, bpost, Technopolis, Tom&Co

Maar net als bij ons een jaar eerder kriebelde het om haar brede skillset in marketing, sales en business development ten dienste te stellen van de kleinere bedrijven, de KMO’s en start-ups waar marketing geen aftrekpost is, maar echt een verschil kan maken.

Ons nieuwe plan moet dus nog geschreven worden

En net als bij een nieuw-samengesteld gezin gaat dat zeker vonken geven. Want onze principes blijven hetzelfde. Het zijn net die principes waarbij Els ons gaat helpen om die in een duurzaam businessplan te verankeren. Els is daarin veel pragmatischer dan wij ;-) 

Want laat ons eerlijk zijn: hoe tevreden onze klanten het voorbije jaar ook waren bij het afronden van een marketing blueprint, een rebranding of een ander co-creatie traject, we lazen ook altijd een beetje ontgoocheling in hun ogen om het  ‘gedaan’ was. Alsof de liefde over was. 

(En eigenlijk hadden wij meestal hetzelfde gevoel)

Ons nieuw-samengesteld ATELIER moet er dus ook voor kunnen zorgen dat de liefde kan blijven duren. Dat we betrokken en gedreven kunnen blijven. Ook als we de toegevoegde waarde in skillsets nog elders moeten gaan zoeken omdat we niet alles zelf kunnen - ook al zijn we nu met z’n drieën.

En daar is Els volgens ons de perfecte matchmaker voor. Dat en om ons te verlossen van die Kafkastress - ze heeft ons verzekerd dat het leasingcontract na nog 6 (!) extra mailtjes toch uiteindelijk in orde is geraakt.

Ook de vonk voelen overslaan? Maak kennis met Els via els@atelier.kg of 0477 53 37 23

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd